Anbefalinger

"Kære Marianne. Vi vil sige dig tusind tak for din indsats - du har været “guld” værd for vores mor, som i dag stadig spiser fint, og ingen problemer har mht mad. Hun kan spise det hele. Set med vores øjne er du hovedårsagen til at det kom til at gå så godt - og stadig gør. Både din personlighed og professionalisme satte vi alle stor pris på. Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden, og tak fordi du var der for os alle."
Ketty, Dorrit & Alice
Ergoterapeutisk genoptræningsforløb
"Marianne får mine varmeste anbefalinger for sin altid dygtige og imødekommende fremtræden. Det materiale som Marianne leverer til os hos TeamAktiv, Svendborg er altid skarpt og professionelt. Hun har en umiddelbarhed, der er tryghedsskabende og tillidsvækkende og er virkelig dygtig til sit arbejde."
Stina Kjærsgaard
Teamkoordinator, TeamAktiv Svendborg
"De varierede lege hver gang samt genkendeligheden, idet vi gennemgår det flere gange fungerede godt. At der var plads til alle slags børn forskellige muligheder/måder at lave øvelsen på alt efter udfordring/niveau. Sansebanen var et hit ! Vil helt klart anbefale dig til andre barslende mødre !"
Mor til Lilly
Stimulastikforløb
"Altid god stemning, hjertevarme. Der var plads til at tale om baby, barsel o.lign, det at være mor. God alsidighed i aktiviteter. Genkendelighed i ting, der gik igen (sange, aktiviteter, triangel). Gik altid derfra opløftet. Tak for et godt forløb! "
Mor til Alfred
Stimulastikforløb
"Der er en helt naturlig ro, der både satte sig i Christian, men også i mig. Mængden af undervisning har harmoneret godt med det tempo babyerne har brug for. Jeg er blevet inspireret til rigtig meget i mit videre arbejde med Christians motorik og sansning. Tak !"
Mor til Christian
Stimulastikforløb