Anbefalinger

"Da jeg kom hjem fra hospitalet, var jeg chokeret over, hvor lidt hjælp jeg fik med hensyn til ergoterapi og for den sags skyld også fysioterapi. Jeg var derfor glad for jeg tog kontakt til dig. Jeg har været meget tilfreds med din måde at være på både din professionelle måde og dit venlige væsen. Da jeg begyndte hos dig, var min højre arm “låst fast”, og jeg havde en diastase ved skulderen. Efter en intensiv træning er min diastase forsvundet og bevægeligheden i min arm betydelig forbedret, min hånd begynder så småt at kunne løftes og der er kommet en smule bevægelighed i mine fingre."
Margot
Ergoterapeutisk behandlingsforløb
"Jeg blev i august 2020 indlagt med lungebetændelse. På sygehuset fandt man ud af, at årsagen til lungebetændelsen var synkebesvær. Det var kommet som følge af en blodprop, der havde lammet synkefunktionen. Efter 2 måneder på kun sondemad, var jeg så heldig i oktober at komme i behandling hos ergoterapeut Marianne Holm. Hun lavede straks en plan for genoptræningen, hvorefter behandlingen med el-stimulation blev påbegyndt. Målet var at jeg skulle kunne spise sammen med familien til jul – og det lykkes. Marianne var under genoptræningen god til at forklare, hjælpe og motivere, så det gik hele tiden fremad med små skridt. I marts måned var jeg blevet så god til at synke igen, at jeg kunne få sonden fjernet igen. Så nu spiser jeg selv. Jeg og familien har under hele forløbet været meget tilfredse med Mariannes indsats, og vi giver derfor hendes behandling de bedste anbefalinger."
Arne
Ergoterapeutisk behandlingsforløb
"Assens kommunes Træningsafdeling er fuldt ud tilfredse med samarbejdet med ERGOEN.DK om forløb indenfor både Sundhedsloven og Serviceloven. Vi har oplevet stor fleksibilitet, højt fagligt niveau og en meget borgerrettet tilgang helt i tråd med Assens kommunes værdier."
Lykke Oddershede Jørgensen
Leder af ældre og sundhed - Træning, Assens kommune
"Efter en blodprop i hjernestammen havde jeg besvær med at synke og tale. På sygehuset prøvede jeg elstimulation (VitalStim+) og talen og synkefunktionen bedres efter få behandlinger. Min kommune havde ikke elstimulationsapparatet, så de tilkøbte 3 måneder hos ergoterapeut Marianne Holm. Det er helt fantastisk. Min stemme er meget bedre og jeg kan spise næsten alt nu. Min livskvalitet er tilbage og jeg kan kun anbefale elstimulation på det kraftigste.
MEH
Ergoterapeutisk genoptræningsforløb
"Vi har fra Nordfyns kommune været glade for at samarbejde med ERGOEN.DK. Vi har oplevet et professionelt og effektivt samarbejde."
Dorthe Hoeg
Afdelingsleder Træning og Aktivitet, Nordfyns kommune
"Kære Marianne. Vi vil sige dig tusind tak for din indsats - du har været “guld” værd for vores mor, som i dag stadig spiser fint, og ingen problemer har mht mad. Hun kan spise det hele. Set med vores øjne er du hovedårsagen til at det kom til at gå så godt - og stadig gør. Både din personlighed og professionalisme satte vi alle stor pris på. Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden, og tak fordi du var der for os alle."
Ketty, Dorrit & Alice
Ergoterapeutisk genoptræningsforløb
"Marianne får mine varmeste anbefalinger for sin altid dygtige og imødekommende fremtræden. Det materiale som Marianne leverer til os hos TeamAktiv, Svendborg er altid skarpt og professionelt. Hun har en umiddelbarhed, der er tryghedsskabende og tillidsvækkende og er virkelig dygtig til sit arbejde."
Stina Kjærsgaard
Teamkoordinator, TeamAktiv Svendborg