Anbefalinger

Assens kommunes Træningsafdeling er fuldt ud tilfredse med samarbejdet med ERGOEN.DK om forløb indenfor både Sundhedsloven og Serviceloven. Vi har oplevet stor fleksibilitet, højt fagligt niveau og en meget borgerrettet tilgang helt i tråd med Assens kommunes værdier.
Lykke Oddershede Jørgensen
Leder af ældre og sundhed - Træning, Assens kommune
"Efter en blodprop i hjernestammen havde jeg besvær med at synke og tale. På sygehuset prøvede jeg elstimulation (VitalStim+) og talen og synkefunktionen bedres efter få behandlinger. Min kommune havde ikke elstimulationsapparatet, så de tilkøbte 3 måneder hos ergoterapeut Marianne Holm. Det er helt fantastisk. Min stemme er meget bedre og jeg kan spise næsten alt nu. Min livskvalitet er tilbage og jeg kan kun anbefale elstimulation på det kraftigste.
MEH
Ergoterapeutisk genoptræningsforløb
"Vi har fra Nordfyns kommune været glade for at samarbejde med ERGOEN.DK. Vi har oplevet et professionelt og effektivt samarbejde."
Dorthe Hoeg
Afdelingsleder Træning og Aktivitet, Nordfyns kommune
"Kære Marianne. Vi vil sige dig tusind tak for din indsats - du har været “guld” værd for vores mor, som i dag stadig spiser fint, og ingen problemer har mht mad. Hun kan spise det hele. Set med vores øjne er du hovedårsagen til at det kom til at gå så godt - og stadig gør. Både din personlighed og professionalisme satte vi alle stor pris på. Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden, og tak fordi du var der for os alle."
Ketty, Dorrit & Alice
Ergoterapeutisk genoptræningsforløb
"Marianne får mine varmeste anbefalinger for sin altid dygtige og imødekommende fremtræden. Det materiale som Marianne leverer til os hos TeamAktiv, Svendborg er altid skarpt og professionelt. Hun har en umiddelbarhed, der er tryghedsskabende og tillidsvækkende og er virkelig dygtig til sit arbejde."
Stina Kjærsgaard
Teamkoordinator, TeamAktiv Svendborg